www.atlastours.ro    I    www.taberedeski.ro    I    www.vreauintabara.ro

www.tabara-scolara.ro
  bun venit   I   despre tabere   I   bagaj   I   tabere in Romania   I   tabere in strainatate   I   tabere de ski   I   oferte speciale   I   galerie foto   I   contact

DESPRE TABERE

1. Ce inseamna o tabara ATLAS TOURS ?

Fiecare tabara ATLAS TOURS inseamna o excelenta imbinare intre programe culturale , activitati in aer liber si activitati creative. In taberele ATLAS TOURS copiii viziteaza obiective turistice ( muzee, case memoriale, manastiri, pesteri etc.), fac drumetii in masive muntoase, sunt initiati in tehnica de escalada si alpinism, in tehnici de orientare in padure si campare; sunt initiati in pictura pe sticla, in confectionarea de masti etc.

Alte distractii precum tras cu arcul, darts, remmy, FOC DE TABARA,DISCOTECA nu lipsesc nici ele din taberele ATLAS TOURS.

2. Scopul taberelor ATLAS TOURS

Orice tabara are avantaje multiple dar si rigori (adaptarea la un program comun, inviorare dimineata, efort fizic etc.).Depasirea acestora inseamna o mai buna adaptare a copilului la nou, inseamna AUTOCUNOASTRE, AUTODEZVOLTARE, AUTODEPASIRE .

Pentru orice copil o tabara inseamna emotie, nou,surpriza,cunoastere, realizarea unor asteptari, satisfacerea nevoilor de a-si face noi prieteni.

In taberele ATLAS TOURS copilul are posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, sa se obisnuiasca cu spiritul si lucrul in echipa, sa isi exprime si sa isi dezvolte noi aptitudini creative.

La finalul taberelor ATLAS TOURS copilul are mai multi prieteni, este mai vesel, mai comunicativ, mai PUTERNIC.

3.Cum incepe o tabara ATLAS TOURS ?

Tabara incepe cu prezentarea copilului la locul imbarcarii in autocar ( locul in autocar va fi ocupat in ordinea inscrierilor si va fi comunicat parintelui sau celui care inscrie copilul in tabara in momentul rezervarii ferme, in baza unui avans).
Dupa imbarcare, copilul va face cunostinta cu animatorul taberei, cu restul grupului si cu conducatrul autocarului.
Animatorul taberei va prezenta traseul pana la destinatia finala, obiectivele turistice si culturale ce vor fi vizitate,programul taberei.
Apoi, la treaba!
Incepem in autocar cu jocuri de prezentare, interactiune si cunoastere a colegilor.
Mai departe VOIE BUNA si... vezi desfasuratorul fiecarei tabere!

4.Cum se termina o tabara ATLAS TOURS ?

Fiecare tabara ATLAS TOURS se termina cu voie buna, CD cu poze si DIPLOMA pentru fiecare copil.

Va asteptam acum., cat inca mai sunt locuri sa participati la programele ATLAS TOURS-tabere la nivel de EXCELENTA!


www.tabara-scolara.ro    I    www.atlastours.ro    I    www.taberedeski.ro    I    www.vreauintabara.ro
ATLAS TOURS - Departamentul Turism Scolar